Belediye Başkanı Yarka, Çalışmaları Yerinde Denetledi

Belediye Başkanı Yarka, Çalışmaları Yerinde Denetledi

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, haftasonu mesaisinde kentin muhtelif noktalarında devam eden çalışmaları yerinde ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Başkan Yarka bu kapsamda; Hoca Ahmet Yesevi Caddesinde devam eden taş duvar ve güçlendirme çalışmalarını ziyaret ederek, faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Şırnak-Siirt Bağlantı noktasında yapılan kaldırım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Yarka, devamında yapılacak olan yeni imalatlara ilişkin bilgi aldı.

Gaffar Okan Caddesinin ikinci şeridinde yarın başlayacak olan asfalt serimi öncesi devam eden hazırlıkları yerinde ziyaret ederek bilgi alan Belediye Başkanı Yarka, daha sonra Rezuk yolunda devam eden yol genişletme, taş duvar ve sanat yapı çalışmalarını yerinde inceledi, gelinen son aşamaya ilişkin bilgi aldı.

Orman Caddesinde yapılacak olan asfaltlama çalışmaları öncesi devam eden hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan Yarka, yapılan faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Şaranlar Sitesi bölgesinde yapılan taş duvar ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yarka, yapılan imalatlara ilişkin bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.