Belediye Başkanı Yarka, Ramazan Ayı Mesajı Yayınladı

Belediye Başkanı Yarka, Ramazan Ayı Mesajı Yayınladı

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Yarka mesajında, “ Hasretle beklediğimiz rahmet, bereket, mağfiret ayı olan Ramazanı Şerif’e birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm İslam âlemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan ayı toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır. Deprem bölgesinde yaraların sarılması adına ilk günden itibaren Şırnaklı hemşehrilerimizin dayanışma ruhunun yeniden inşaasında deprem bölgesini göz önünde bulundurarak yapacakları bütün dayanışma örnekleri için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan ayı boyunca yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışmanın tüm yaşantımıza yayılmasını sağlamak için Şırnaklı hemşehrilerimizle sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Ramazan'ı Şerifin ruhuna uygun olarak dayanışma içerisinde olmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Şırnaklı hemşehrilerimiz başta olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.