BELEDİYE BAŞKANI YARKA, TOKİ HEYETİ İLE BİRLİKTE, PROJE ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BELEDİYE BAŞKANI YARKA, TOKİ HEYETİ İLE BİRLİKTE, PROJE ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı. Mehmet Yarka, TOKİ heyeti ile birlikte, il merkezinde devam eden çalışmalar ve yapılacak olan proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı.Mehmet Yarka, TOKİ heyeti ile birlikte, ilimiz merkezinde devam eden çalışmalar ve yapılacak olan proje alanlarında incelemelerde bulundu.

TOKİ heyeti ile birlikte ilk olarak Kent Meydanı Projesi, Teras Projesi, Gazi Caddesi orta refüj düzenlemesi, Ömer Kabak Meydanı sağlıklaştırma çalışmaları, Madenci Anıtı, Yeni Mahalle-Şaranlar Sitesi Bağlantı Yolu, GEO Duvar Projesi, şehir merkezinde yapılacak olan bisiklet ve yürüyüş yolları proje alanlarını denetleyen Başkan Yarka, yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi alışverişinde bulunarak, projelerin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına yönelik yapılacak olan iyileştirmeleri heyetle birlikte istişare etti.  Buradaki denetimlerini tamamlayan Başkan Yarka, daha sonra TOKİ heyeti ile birlikte teslim edilen ve vatandaşlarımızca şikayet konusu olan konutları inceleyerek, eksikliklere ilişkin hazırlanan raporu heyetle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.