Belediye Başkanı Yarka'dan Ramazan Bayram Mesajı

Belediye Başkanı Yarka'dan Ramazan Bayram Mesajı

Şırnak Belediye Başkanı Yarka, Ramazan Bayramı Münasebetiyle Bayram Mesajı yayınladı.

Yarka, mesajında, sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüksek seviyeye ulaştığı ramazan ayını geride bıraktıklarını ve bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Bayramların, dayanışma, kucaklama, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde milletle kenetlenmenin yaşandığı özel günler olduğunu aktaran Yarka, şunları kaydetti:

Kıymetli hemşehrilerim.

Rahmet, mağfiret ve ilahi affın zirveye ulaştığı, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken, sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı münasebetiyle, hepinizi sevgiyle, saygıyla ve hürmetle selamlıyorum.

Kardeşliğimizi derinden idrak ettiğimiz bayram günlerinde, millet olarak sahip olduğumuz cömertliği ve fedakarlığı müstesna bir şekilde tahakkuk etmeliyiz. Toplumsal vasıflarımızdan biri olan, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı bu bayramda da ilke edinmeliyiz.

Milletçe hep birlikte ulaştığımız milli ve dini bayram günlerimizi, ülkemizin bir bölümünde büyük yıkıma neden olan asrın deprem felaketi nedeniyle buruk yaşıyoruz. Felaketin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde tüm imkanlarımız ile yer alarak vatandaşlarımızın yaralarını sarma gayreti içinde olduk.

Bölgemize gelen afetzede vatandaşlarımız için de tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu bayram vesilesiyle de deprem bölgesindeki ve bölgemizdeki depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları için yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerken, devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte depremin ilk anından itibaren depremzede vatandaşlarımızı yalnız bırakmayan, her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olan,Ramazan ayını da adeta bir dayanışma seferberliğine dönüştüren tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Şırnaklı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diliyorum.

342520969-777565600629901-5981623284133133487-n.jpg

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.