Belediye Personellerinden Aşılama Faaliyetlerine Tek Yürek Destek

Belediye Personellerinden Aşılama Faaliyetlerine Tek Yürek Destek

         Sağlık Bakanlığı tarafından yurt genelinde topyekün başlatılan Covid19 ile mücadelelere Cizre Belediyesi Personelleri topyekün ve tek yürek olarak destek veriyor.

         Kaymakam Tunç, koronavirüse karşı başlatılan aşılama kampanyası kapsamında Cizre Belediyesi personelleri buna örnek teşkil etmeye devam edeceklerini aktardı.

         Kaymakam Mehmet Tunç beraberinde Şırnak İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Çağlar Karpuz, İlçe Sağlık Müdür V. Şirin Bil ve Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Kamiran Elcik ile birlikte Belediye çalışanlarının genel sağlığın korunmasına verdikleri desteklerden dolayı belediye personellerini tebrik ettiler.

         Belediye personellerinin topluma örnek teşkil etmesi gerektiğini vurgulayan Kaymakam Tunç, Covid-19 salgınıyla mücadelenin bilimsel anlamda aşıyla mümkün olduğunu ancak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmaya devam edildiği taktirde bu mücadelede başarılı olabileceklerini belirtti.

         Covid-19 aşısı olan Cizre Belediyesi personeli Fuat Yural ve diğer belediye çalışanları; “İş yoğunluğundan dolayı hastaneye gidip aşı olamıyorduk. Belediyemiz İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ile aşıyı ayağımıza getirdi. Bizde sorumluluk sahibi bireyler olarak aşımızı yaptırdık. Bize bu imkanı sağladığı için Başkanımız Sayın Mehmet Tunç’a ve İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde memnuniyetlerini dile getirdi.

 

 

belediye-personellerinden-asilama-faaliyetlerine-tek-yurek-destek.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.