Belediye Toplu Ulaşım Araçları 4 Gün Hizmete Ara Verdi

Belediye Toplu Ulaşım Araçları 4 Gün Hizmete Ara Verdi

Şırnak Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Ulaşım Araçlarında 4 gün boyunca hizmete ara vermeye başladığı bildirildi.

Şırnak Belediyesinden yapılan duyuruda, “Kent merkezinde devam eden asfalt çalışmalarımızdan dolayı, 08.08.2022 tarihinden itibaren Belediye Başkanlığımız bünyesinde hizmet veren Toplu Ulaşım Araçlarında hizmete 4 gün ara verilmiştir. Yol yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Başkanlığımız bünyesinde hizmet veren şehiriçi otobüslerimiz hemşerilerimize kaldığı yerden hizmet vermeye devam edecektir.

Daha konforlu ve güvenli yolları halkımızın hizmetine sunmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyor, hemşerilerimizin devam eden çalışmalar dolayısıyla alınan kararı hassasiyetle karşılamasını önemle rica ederiz. Sayın halkımızın bilgisine duyurulur” denildi

YOL ÇALIŞMASI UYARISI

Şırnak Belediyesi yapılacak asfaltlama çalışmaları dolayısıyla Ömer Kabak Meydanı-23.Piyade Tümen Komutanlığı arası 4 gün kapalı olacağını duyurdu.

Şırnak Belediyesinden yapılan açıklamada; “Belediye Başkanlığımız tarafından yapılacak asfaltlama çalışmaları dolayısıyla Ömer Kabak Meydanı-23.Piyade Tümen Komutanlığı arası yarından itibaren 4 (Dört) gün boyunca trafiğe kapalı olacaktır. Söz konusu güzergahta yapılacak olan asfalt çalışmasının sağlıklı yürütülebilmesi ve hemşerilerimizin mağduriyetler yaşamaması için trafikte seyreden sürücülerimiz ve yayalarımızın alınan önlemlere riayet etmelerini ve asfaltlama çalışmaları boyunca ekiplerimize yardımcı olmalarını önemle rica ederiz. Hemşerilerimizin bilgisine önemle duyurulur” denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.