BEM-BİR-SEN İL BAŞKANI TEMEL, VALİ PEHLİVAN İLE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALADI

BEM-BİR-SEN İL BAŞKANI TEMEL, VALİ PEHLİVAN İLE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALADI

6.Dönem Toplu Sözleşmesinin en önemli kazanımı olan; Şırnak İl Özel İdaresi çalışanlarını kapsayan, Sosyal Denge Sözleşmesini, Şırnak İl Özel İdaresi adına Vali Ali Hamza Pehlivan ile BEM-BİR-SEN İl Başkanı Ahmet Temel arasında düzenlenen törenle imzaladı

Düzenlenen imza törenine; Vali Ali Hamza Pehlivan, Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Erdoğan, Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Çatı ve BEM-BİR-SEN Şırnak İl Başkanı Ahmet Temel katıldı.

Valilik makamında düzenlenen törende konuşan Vali Ali Hamza Pehlivan; “Kanunların gösterdiği şekilde Sosyal Denge Sözleşmesini yapıyoruz. Şimdi bizler atmış olduğumuz imzalar ile bunun devamını gerçekleştirdik, güncelleme yaptık. Sosyal Denge Sözleşmesinin memur arkadaşlarımızın motivasyonunu yükselteceğini belirten Sayın Valimiz, bu sözleşme Şırnak’a hizmet olarak geri dönecektir.” dedi.

Sosyal Denge Sözleşmesi konusunda Bem-Bir- Sen'in yapıcı bir davranış sergilediğini ifade eden Vali Pehlivan, sendika yöneticilerine gösterdikleri örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.

BEM-BİR-SEN İl Başkanı Ahmet Temel; “Özel İdare de çalışan memurların mali ve sosyal haklarında iyi bir iyileştirme yaptık. Yetkili sendika olarak yürüttüğümüz bu çalışma 01.01.2022 – 31.12.2023 dönemini kapsayan SDS’yi Valilik Makamında, Sayın Valimiz ile birlikte imzaladık. Yürüttüğümüz yapıcı ve diyaloga dayanan müzakereler sonucunda, sözleşmemizi imzalıyor olmaktan dolayı mutluyum. Sosyal Denge Sözleşmesi Yerel Yönetimde çalışan tüm personeller için önemli bir sözleşme. Personelimizin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi için gerekenleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Tüm çalışanımıza maddi anlamda destek sağlayacak olan sözleşme ile personelimiz lehine en iyi şartları oluşturduğumuzu ifade etmek isterim” dedi.

Başkan Temel; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti Memurları olarak her zaman için Devletimize ve Milletimize hizmet borcumuzun olduğu bilincindeyiz. Çalışanlarımızın tamamıyla birlikte milletimize hizmet etmek gibi kutsal bir hedefe odaklanmış büyük, güçlü bir aileyiz. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve şeffaflık içerisinde çalışmalarımızı yürüttüğümüz zaman hiç bir güç büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin önünde duramayacaktır. Görevimiz vatanımıza milletimize aziz hemşerilerimize en güzel şekilde hizmet etmektir. Biz çalışanlar olarak yapmamız gereken çalışmalarımızı, performansımızı daha da artırarak, hizmetimizi Hazreti Nuh as. memleketi, Şehr-i Nuh’umuza, Türkiye’mize en güzel şekilde yapmaktır. Arkadaşlarımız da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha özverili çalışacaklardır. Bu sözleşmenin hizmet kalitesi olarak geri döneceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Öncelikle güler yüz ve samimiyetle bizleri karşılayan, hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Valimiz Ali Hamza Pehlivan’a, Vali Yardımcımız İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Sayın Ali Erdoğan’a, ve emeği geçen katkı sunan tüm ilgililere BEM-BİR-SEN ailesi adına teşekkür ederim. Sözleşmenin öncelikle üyelerimize, tüm çalışanlara, İl Özel İdaremize ve sendikamıza hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum.” Dedi.

2f5bc5ae-3c65-4937-be10-a7d684d665dc.jpg6f75bf7b-2a9b-43eb-8754-d2068c2f06ef.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.