BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER HAFTASI

BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER HAFTASI

7-14 Ocak “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası” dolayısıyla Rekabet İlkokulu Özel eğitim sınıfı ziyaret edilerek görme engelli Mert Ali isimli öğrencimizle keyifli ve eğlenceli vakit geçirildi.

7-14 Ocak “Beyaz Baston Görme Engelliler” haftası olması münasebetiyle Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-ge birimi ile birlikte Rekabet İlkokulu Özel eğitim sınıfı ziyaret edilerek görme engelli Mert Ali isimli öğrencimizle keyifli ve eğlenceli vakit geçirildi.

 Mert Ali ile birlikte toplum destekli polisler ve Arge birimi öğretmenleri şarkılar söyleyerek, Mert Ali’nin unutamayacağı bir gün yaşatılması sağlandı.

Görme engelli vatandaşların duygularını hissetmek, günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukların bilincine varmak, onlarla empati kurabilmek ve anlayabilmek amacıyla toplum destekli polisler, öğretmenler ve aynı okul öğrencileri gözleri bağlanarak legolarla çeşitli şekiller yapmaya çalıştı, etkinlik sonunda görme engelli öğrenci Mert Ali’ye ve öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.