BEYAZSU MESİRE ALANINA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

BEYAZSU MESİRE ALANINA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek' in talimatlarıyla bu sene yapımına başlanan Uludere ilçesi Beyazsu yaylası mesire alanı  Vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek' Uludereli vatandaşlara çağırıda bulunarak Halkımızdan ricamız Mesire alanımızda birlikte daha güzel günler görebilmek adına sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına olabildiğince önem göstermelerini istedi.

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, Belediyemize bağlı Beyazsu Mesire Alanını bu sene yapımına başladık ilçemiz Beyazsu yaylası mesire alanı  Vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görüyr. Halkımızdan ricamız Mesire alanımızda birlikte daha güzel günler görebilmek adına sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına olabildiğince önem göstermelerini  bekliyorum Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, İlçemiz genelinde Temizlik çalışmaları devam ediyor.Başkanlığımıza bağlı ekipler Kurban Bayramı mesaisinden sonra İlçemiz Merkez ve Mahallerinde temizlik hizmetlerinde geniş çaplı bir çalışma başlattık. “ dedi.

 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.