Beytüşşebap Belediyesi’nin Düzenlediği Futbol Turnuvası Sona Erdi

Beytüşşebap Belediyesi’nin Düzenlediği Futbol Turnuvası Sona Erdi

Beytüşşebap Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük bir coşkuyla takip edilen Futbol Turnuvası, renkli görüntülerle sona erdi.

Turnuvanın birincisi olan Keşuran takımı, hem yeteneklerini sergileyerek izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı hem de büyük ödül olan 12.000 TL’lik hediye çekini kazandı. Turnuvaya katılan takımlar, profesyonel bir lig havasında kıyasıya mücadele ettiler. Yarı final ve final maçları özellikle nefes kesti. Şampiyon olan takım, finale kadar uzanan yolda gösterdiği üstün performansla izleyenlerin büyük takdirini topladı. Maç boyunca hücum hattındaki etkili oyunları, defanstaki sağlam duruşları ve kalecilerinin muhteşem kurtarışları ile rakiplerine şans tanımadılar.

Turnuvanın birincisi olan Keşuran takımı, başarılarının karşılığını sadece alkışlarla değil, aynı zamanda 12.000 TL’lik hediye çeki ile aldı. Bu büyük ödül, takım oyuncularının emeklerinin karşılığını olmasa bile, Turnuvada gösterdikleri üstün performans ve takım ruhu, genç sporculara ilham kaynağı oldu. 2’inci olan takım Beytüşşebapspor’a da aynı şekilde 6.000 TL’lik hediye çeki verildi. Turnuva boyunca Beytüşşebap halkının ve sporseverlerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Belediye Başkanı Kamil Durmuş, turnuvanın kapanış töreninde yaptığı konuşmada, bu tür organizasyonların toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini vurguladı. Başkan Durmuş; “Ayrıca, önümüzdeki yıllarda daha fazla katılımla bu geleneksel etkinliğin devam edeceğini müjdeledi. hem sporun hem de dostluğun kazanmasına vesile oldu. Turnuvada büyük emek sarfeden Hakem arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederiz. Şampiyon olan takımın başarıları, diğer takımlara ve genç sporculara örnek teşkil etti. Hep birlikte daha nice turnuvalarda buluşmak dileğiyle! Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik eder, şampiyon olan takımı bir kez daha kutlarız” dedi.

beytussebap-belediyesi-tarafindan-duzenlenen-ve-buyuk-bir-coskuyla-takip-edilen-futbol-turnuvasi-renkli-goruntulerle-sona-erdi-turnuvanin-birincisi-olan-kesuran-takimi-hem-yeteneklerini-sergileyer-1.jpg

beytussebap-belediyesi-tarafindan-duzenlenen-ve-buyuk-bir-coskuyla-takip-edilen-futbol-turnuvasi-renkli-goruntulerle-sona-erdi-turnuvanin-birincisi-olan-kesuran-takimi-hem-yeteneklerini-sergileyer-2.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.