Beytüşşebap Kaymakamı Taşkıran Göreve Başladı!

Beytüşşebap Kaymakamı Taşkıran Göreve Başladı!

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Şırnak’ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Mehmet Furkan Taşkıran göreve başladı.

2 Temmuz’da yayınlanan Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kaymakam Kemal Ülkü’nün yerine Beytüşşebap kaymakamı olarak atanan Mehmet Furkan Taşkıran göreve başladı.

Mehmet Furkan Taşkıran Kimdir?

1996 yılında Ankara’da doğdu. Kaymakam Taşkıran, Çorum-Osmancık ilçe nüfusuna kayıtlıdır. İlk ve ortaöğrenimini Ankara’da tamamladı. 2014 yılında kazandığı Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesini 2018 yılında tamamladı. Aynı yıl İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak, Bingöl Valiliği Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Antalya Kaş ve Çanakkale Biga ilçelerinde Kaymakam refikliği stajını tamamladı. Sırasıyla; Konya-Taşkent, Eskişehir-Mihalgazi ve Tokat-Sulusaray ilçelerinde vekaleten kaymakamlık yaptı. Ankara’da yapılan kaymakamlık kursunu üstün başarıyla tamamlayan Kaymakamımız; 20.08.2021 Osmaniye-Sunbaş kaymakamı ve ardından 02.07.2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan 2024/32590 sayılı Cumhurbaşkanı Oluruyla, Beytüşşebap’a atandı.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.