Beytüşşebap Kuzu Kırpma Festivali'nin Tarihi Belli Oldu: İşte Sahne Alacak Sanatçılar

Beytüşşebap Kuzu Kırpma Festivali'nin Tarihi Belli Oldu: İşte Sahne Alacak Sanatçılar

Her sene düzenlenen Beytüşşebap Kuzu Kırpma Festivalinin tarihi ve sahne alacak sanatçıları belli oldu. İşte o tarih ve gelecek olan sanatçılar.

Beytüşşebap'ta, yıllardır süre gelen gelenek bu senede devam ettirilecek. Beytüşşebap Belediyesi, 19-21 Temmuz tarihleri arasında Kuzu Kırpma Festivali düzenleyecek. Üç gün sürecek olan bu festivalde birçok sürpriz sanatçı sahne alacak. Üç gün sürecek festivalde Selçuk Balcı, Hozan Fate ve birçok sürpriz sanatçı sahne alacak. Yöresel oyunlar, yarışmalar ve geleneksel gösterilerle dolu festivalde tüm vatandaşlar davetli!

KUZU KIRPMA FESTİVALİNİN TARİHİ VE YERİ

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde yüzyıllardır süregelen Kuzu Kırpma Festivali, bu yıl da Beytüşşebap Belediyesi tarafından 19-21 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kültürel mirası yeniden canlandırmak ve yaşatmak amacıyla Laleş Yaylası'nda düzenlenecek festivale tüm vatandaşlar davetli.

festival.jpg

FESTİVALDE SAHNE ALACAK SANATÇILAR

Festivalde Selçuk Balcı, Hozan Fate, Mesut Ciziri, Halil Özkan, İsmail Seyranoğlu ve birçok sürpriz sanatçı sahne alacak. Ayrıca yöresel oyunlar, yarışmalar ve geleneksel gösterilerle festival üç gün boyunca devam edecek.

fes.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.