Beytüşşebap'ın Serin Suları: Çocuklar Habur Çayı'nda Eğlencenin Tadını Çıkarıyor

Beytüşşebap'ın Serin Suları: Çocuklar Habur Çayı'nda Eğlencenin Tadını Çıkarıyor

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi, yaz sıcaklarının etkisiyle çocukların serinlemek için tercih ettiği bir cennet haline geldi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kato ve Faraşin yaylasından gelen kar sularıyla beslenen Habur Çayı, çocuklara serinleme imkanı sunuyo

Beytüşşebap'ın sıcak yaz günlerinde, kar sularıyla dolu dere yatağında yüzerek vakit geçiren çocuklar, yaz tatilinin tadını çıkarıyor. Büyük kaya ve taşlar üzerinde güneşlenen çocuklar, köprüden atlayarak serin sulara dalmanın keyfini yaşıyor.

Mirac Adıyaman, serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte günlerdir Habur Çayı'nda yüzdüklerini belirtti. Adıyaman, bölgeye gelen herkesin yüzme bildiğini de ekledi.

Bir başka genç, Reber Adıyaman, "Burada harika vakit geçiriyoruz. Buz gibi suda yüzmek çok eğlenceli. Kendimize güzel bir yer yaptık, buradan atlıyoruz" dedi.

Bu doğal güzellik, Beytüşşebap'ta çocuklar için hem serinleme hem de eğlence kaynağı olmaya devam ediyor. Habur Çayı, yaz aylarında serinlemek isteyen herkes için ideal bir kaçış noktası sunuyor.

1.jpg

2.jpg

4.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum