Bilişik’ten Ticaret Odalarına Ziyaret

Bilişik’ten Ticaret Odalarına Ziyaret

Şırnak İşadamları Derneği Başkanı Nihat Bilişik, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş ve Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım’ı ziyaret etti.

Şırnak İşadamları Derneği Başkanı Nihat Bilişik, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş’i ziyaret etti.

Ziyarette 10 Haziran’da TÜRKKONFED tarafından Şırnak’ta gerçekleştirilecek olan iş dünyası için Yerel Kalkınma programı hakkında istişare bulundu.

Ardından Şırnak İşadamları Derneği Başkanı Nihat Bilişik, Cizre Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım’ı ziyaret etti.

Ziyarette Şırnak’ta 9-11 Haziran 2023 tarihinde TÜRKKONFED-CİPE işbirliği ile düzenlenecek olan iş dünyası içi yerel kalkınma projesinin üçüncü etkinliği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerinden ötürü Şırnak İş Adamları Derneği Başkanı Bilişik’e teşekkür eden başkan Yıldırım, söz konusu iş dünyası buluşmasının Şırnak’ta yapılmasının önemine dikkat çekerek görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.