BİM kataloğu yayımlandı! Bir çok üründe indirim fırsatını kaçırmayın! İşte 7 kasım kataloğu

BİM kataloğu yayımlandı! Bir çok üründe indirim fırsatını kaçırmayın! İşte 7 kasım kataloğu

BİM marketlerinin yarın için katalogları yayımlandı! Yayımlanan kataloglarda bir çok fırsat ürünü yer alıyor. İşte 7 kasım salı günü BİM kataloğu.

BİM marketleri 7 kasım ve 10 kasım günlerinin kataloglarını tanıttı. Salı ve Cuma günlerinde alışveriş tutkunlarıyla buluşan indirimli ürünler mağazalarda yerini alıyor. İşte yeni haftanın ilk kataloğunun tamamı…

BİM AKTÜEL KATALOĞU ÜRÜNLERİ 7 KASIM 2023 SALI

Kataloğun ilk sayfasında az yağlı yoğurt, yarım yağlı tost peyniri, dana kangal fermente sucuk, piliç salam, açık büfe hindi sosis, üzüm pekmezi, çilek reçeli, tahin, siyah zeytin, sos çeşitleri, çiya tohumu, Adana böreği ve simit gibi ürünler bulunuyor.

bim.png BİM Katalog

BİM'in AKTÜEL ÜRÜNLERİ KATALOĞU SAYFA 2

Salı günü satışa çıkacak olan kataloğun ikinci sayfasında ise fıstık ezmesi, kakaolu fındık kreması, süt dolgulu sütlü çikolata, beyaz çikolata, çilek aromalı bisküvili sütlü çikolata, dido, fındık parçalı gofret, limonlu beyaz çikolatalı kurabiye ve soğuk çay gibi ürünler mevcut.

bim2-002.png BİM Katalog

BİM'in AKTÜEL ÜRÜNLERİ KATALOĞU SAYFA 3

Aktüel kataloğun üçüncü sayfasında ise tuvalet kağıdı, kağıt havlu, bebek bezi, dev kağıt havlu, kadın ve erkek atlet çamaşır deterjanı, saç parfümü, doğal kabak lif ve saç bakım maskesi gibi ürünler var.

bim3.png BİM Katalog

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.