Bingöl Kazası Yürekleri Dağladı: Şırnak'tan Nişan İçin Yola Çıkan Asker Hayatını Kaybetti
Kaza, saat 20.00 sıralarında, kar yağışının etkili olduğu Genç ilçesi Doğanca mevkisinde yaşandı. Şırnak'tan Erzurum'a gitmekte olan 33 CFU 60 plakalı yolcu otobüsü, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 38 kişi de yaralandı.
Nişan İçin İzindeydi:
6'ncı Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli olan Abdullah Kaya'nın, nişan töreni için izin alarak memleketine doğru yola çıktığı öğrenildi. Kaya'nın cenazesi, memleketi Erzurum'un Pasinler ilçesi Alvar Mahallesi'nde toprağa verildi.
Cenazede Gözyaşları Sel Oldu:
Cenazede, Kaya'nın ailesi ve nişanlısı Nefise Öztürk gözyaşlarına hakim olamadı. Baba Ali Kaya, oğlunun nişan için geldiğini ve kazada hayatını kaybettiğini söylerken, amca Ömer Kaya ise yeğeninin hayırlı bir iş için yola çıktığını ancak nasip olmadığını dile getirdi. Nişanlısı Nefise Öztürk ise Kaya'nın künyesini boynuna asarak gözyaşlarına boğuldu.
Yetkililer Cenazede:
Cenaze törenine, Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, 9'uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu 1 ve diğer yetkililer katıldı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.