Bir mühendisin hayatını kaybettiği Şırnak Gabar'da TPAO açıklama yaptı

Bir mühendisin hayatını kaybettiği Şırnak Gabar'da TPAO açıklama yaptı

Şırnak Gabar Dağı’nda Petrol Sahasında petrol sondaj kulesinin devrilmesi ile bir mühendisin hayatını kaybettiği ve 2 işçinin yaralandığı iş kazasında TPAO müfettiş görevlendirdi.

Şırnak Merkez Gabar Dağı’nda Şehit Aybüke Yalçın 27 No’lu Petrol Sahası’nda petrol sondaj kulesinin devrilmesi sonucu mühendis Mehmet İrfan Güler hayatını kaybetti, Furkan Tatar ile birlikte 2 işçi yaralandı.

1631964796649-001.jpeg
Mühendis Mehmet İrfan Güler

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Şırnak Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Şehit Aybüke Yalçın sahasında faaliyet gösteren bir sondaj kulesinde beton zeminin çökmesine bağlı olarak iş kazası yaşanmıştır.

Kule enkazının altında kalan mühendisimiz Mehmet İrfan Güler maalesef hayatını kaybetmiştir. Kazada yaralanan iki işçimiz ise hastanede tedavi altına alınmış olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

Olayla ilgili olarak TPAO tarafından müfettiş atanmış olup detaylı inceleme başlatılmıştır. Vefat eden mühendisimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı, yaralı işçilerimize ise acil şifalar dileriz.”

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.