Bireysel Sulama Sistemleri Hibe Desteği Almaya Hak Kazananlar Açıklandı

Bireysel Sulama Sistemleri Hibe Desteği Almaya Hak Kazananlar Açıklandı

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2022 Yılı Bireysel Sulama Sistemleri Hibe Desteği Almaya Hak Kazanan Yatırımcıların Belirlendiğini ve Hibe sözleşmesini imzalamak için son tarihin 2 Temmuz olduğu duyuruldu.

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan duyuruda, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Projelerinden Bakanlıkça uygun görülen projeler hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazandığı açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında, Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi hakkındaki 2021/7 no'lu tebliğ kapsamında, 17. Etap için 122 adet proje destekleme kapsamına alındı.

Söz konusu asil liste Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ilan panosu ve internet sayfasında, 14 Haziran 2022 – 23 Haziran 2022 tarihleri arasında askıda kalacak olup, 23 Haziran 2022 – 02 Temmuz 2022 tarihleri arasında hibe sözleşmesi imzalamak üzere Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yatırımcıların başvurmaları gerekmekte.

Hibe sözleşmesi imzalamak için son tarihin 2 Temmuz olduğu ve başvuru sahiplerine ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacağı ayrıca belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.