Böyle Muhtara Can Kurban

Böyle Muhtara Can Kurban

Şırnak’ın Cizre ilçesine bağlı Sur Mahalle Muhtarı Mehmet Karaduman, yaptığı işler sergilediği tavırlar ile mahallenin gönlünde taht kurdu.

Cizre’nin Sur Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaduman, seçildiği günden bugüne kadar mahallenin her türlü sorununda en önde yer aldı.

Vatandaşlarla birebir ilgileniyor

Mahallede el uzatmadığı, yardım etmediği ev bırakmayan muhtar Karaduman, vatandaşlarla ve esnaflarla birlikte olduğu kadar yaşlılarla da yakından ilgileniyor.
Mahalleli ile sürekli iç içe olan Muhtar Karaduman’ın ihmal etmediği bir diğer vatandaş da 95 yaşındaki bir anne. Her sabah 95 yaşındaki bir anneyi ziyaret eden Muhtar Karaduman, öz annesinden fark etmeksizin sıkıntılarını, sorunlarını, ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.
Her gün sıcak yemek götüren Karaduman, evin tüm temizliğini haftada bir vakfa bağlı evde bakım ekipleriyle beraber yapıyor ve bunu yaparken de hiç kimsenin haberi olmuyor.

muhtarr.jpeg Cizre Uyuşturucu Nöbeti

Uyuşturucu Tacirlerine Karşı Mahalle Nöbeti

Ağustos ayında mahallede uyuşturucu satışının arttığı iddiaları üzerine mahalledeki gençler ile gece boyunca nöbet tuttu. Tuttukları nöbetler sayesinde mahallede uyuşturucu satışının önüne geçildi.
Mahalle Muhtarı Mehmet Karaduman, özellikle park gibi ailelerin kullandıkları yerleri mesken tutmaya çalışan satıcılara karşı vatandaşlar ile birlikte izin vermeyeceklerini dile getirdiler.
Muhtar Karaduman’dan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, aynı hassasiyeti diğer muhtarlardan da beklediklerini dile getirdiler.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.