Bugün Günlerden Şırnak Petrol Spor! Liderlik İçin Sahaya Çıkıyor

Bugün Günlerden Şırnak Petrol Spor! Liderlik İçin Sahaya Çıkıyor

Şırnak Petrol Spor, bu hafta liderlik koltuğuna doğru emin adımlarla ilerliyor. Kendi evinde Van Gölü Sportif Faaliyetler Spor'u ağırlayacak olan Şırnak Petrol Spor, galibiyet hedefiyle dolu bir maça çıkıyor.

Bölgesel Amatör Ligi 9. Grup'ta averaj farkıyla 3. sırada yer alan Şırnak Petrol Spor, çıktığı üç maçı da kazanarak rakiplerine gözdağı veriyor.

Türkiye Kupasından Lige Odaklanma

Türkiye Kupası'nda sergilediği futbol ile dikkatleri üzerine çeken Şırnak Petrol Spor, kupadan elendikten sonra lige tamamen odaklandı. Kendi evinde oynadığı bir ve deplasmanda iki maçta gösterdiği performans taraftarlarından büyük beğeni aldı. Şırnak Petrol Spor, rakiplerine korku salmaya devam ediyor.

Van Gölü Sportif Faaliyetler Spor'la Zorlu Karşılaşma

Bugün Cizre Hamit Özalp Stadyumu'nda gerçekleşecek olan maçta, Şırnak Petrol Spor, Van Gölü Sportif Faaliyetler Spor'u konuk edecek.

Van Gölü Sportif Faaliyetler Spor kulübü, ligin ilk haftasında Meskan Ölmez Hakkari Zap Spor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. İkinci haftada kendi evinde Bitlis Özgüzeldere Spor'a 3-0 yenilen ekip, 3. haftada bay geçti. Şimdi ise Şırnak deplasmanına geliyor.

Şırnak Petrol Spor kandi maçını kazanıp, rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek. Bu zorlu maçta Şırnaklılar, futbolseverlerin takımlarına destek çıkması gerekiyor.

Şırnak Petrol Spor Teknik Direktörü Mehmet Şaşmaz ,bugün oynanacak olan maça tüm sporseverleri davet etti.

Şaşmaz yaptığı paylaşımda: ”Şırnak Petrol sporumuz 3.Lig yolunda 05 Kasım 2023 Pazar günü saat 13.00’da Cizre stadında Van Gölü Spor ile yapacağı maça tüm taraftarları, Bürokratlarımızı, Şırnak halkımızı maçı izlemeye ve desteklemeye bekliyoruz” “ dedi.

MAÇA GİTMEK İSTEYENLER İÇİN SERVİS AYARLANDI

Şırnak Petrol Spor kulübü Başkanı Lokman Besen ve Şırnak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından taraftarların Cizre’ye gitmesi için servisler ayarlandı. Servisler Şırnak Belediyesi önünden saat:11:30’da hareket edecek.

Şırnak Petrol Spor, Van Gölü Sportif Faaliyetler Spor ile karşılaştığı 4 maçta da yenilmedi. İşte Şırnak Petrol Spor ve Van Gölü Sportif Faaliyetler Spor Kulübü arasında oynanan maçların skorları.

2022-23

BAL

Şırnak Petrolspor

2 : 1

Vangölü FK

2022-23

BAL

Vangölü FK

1 : 2

Şırnak Petrolspor

2021-22

BAL

Şırnak Petrolspor

10 : 0

Vangölü FK

2021-22

BAL

Vangölü FK

0 : 0

Şırnak Petrolspor

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.