Buket Aydın güzellik merkezi açtı! Herkes aynı şeyi düşündü!

Buket Aydın güzellik merkezi açtı! Herkes aynı şeyi düşündü!

Haber sunucusu ve spiker Buket Aydın da son zamanlarda kara para aklama ve vergi kaçırma gibi yasadışı işlerde gündeme gelen sektör olan güzellik merkezi açtığını duyurdu. Buket Aydın güzellik merkezi, buket aydın beauty, Buket Aydın kaç yaşında?

Son günlerde güzellik merkezleri artık güzellik diye değil kara para aklama, vergi kaçırma gibi yasadışı suçların işlendiği merkezler olarak anılmaya başlandı. Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla cezaevine girmesi, ülkedeki güzellik merkezi zincirlerini de göz önüne çıkardı. Aynı işlerle uğraşan diğer fenomenler de incelemeye başlandı. Şule Kayatürk, Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, Banu Parlak, Aymira Koçalı, Özlem Öz derken şimdi de haber sunucusu ve spiker Buket Aydın’ın kendi adını taşıyan güzellik merkezi açtığını duyurması ile sosyal medyanın diline düştü.

Tüm bu gündem içerisinde geçtiğimiz aylarda kredi kartı polemiğiyle gündeme gelen sunucu Buket Aydın güzellik merkezi olan Buket Aydın Beauty açtığını duyurdu.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Güzellik merkezi açtığını duyuran Buket Aydın sosyal medyanın diline düştü.

buketaydintweet-001.jpg

BUKET AYDIN KİMDİR?

1 Ocak 1985 tarihinde Bursa’da doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Kariyerine özel bir radyoda haber spikeri olarak başladı, sonra Kanaltürk kanalında sunuculuk yaptı. CNN Türk kanalında haber sunuculuğu görevini üstlendi ve bu alanda önemli deneyim kazandı. “Gümüş Hilal” adlı bir programı sundu, NTV’de haber kuşakları, Gece Bülteni Kuşağı ve Ana Haber Bülteni’ni sundu.

buketaydin.jpeg

Kanal D’de de sunuculuk yaptı, CNN Türk’te “40” adlı programın sunuculuğunu üstlendi. Ayrıca “Buket Aydın ile Koltuk” adlı programı sundu ve Nişantaşı Üniversitesi’nde Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Buket Aydın, aynı zamanda Haberet adlı platformda Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. Uzun yıllardır medya sektöründe başarılı bir kariyere sahip olan Buket Aydın, Türk televizyonlarının tanıdık yüzlerinden biri oldu.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.