Cadde ve Sokaklarda Bozulan Yollar Onarılıyor

Cadde ve Sokaklarda Bozulan Yollar Onarılıyor

Cizre Kaymakamı Mehmet Tunç, ilçe genelinde yapılan altyapı çalışmaları kapsamında bozulan tüm cadde ve sokaklhttps://sirnakhaber73.com/admin/news.php?PR_option=add#arın onarılması talimatını verdi

         Cizre Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Mehmet Tunç’un talimatları ile Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları sonrasında bozulan tozun toprağın olduğu cadde ve sokaklarda asfaltlama ile yol düzenleme çalışmalarına başladı.

         Kaymakam Mehmet Tunç, Cizre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne, ‘Asfaltlanmayan ve kilit parke döşemesi yapılmayan bir tek sokağımız kalmasın’ talimatını verdi.

“Cadde ve sokaklarımız sıcak asfalt ile yeniden düzenleniyor” diyen Kaymakan Tunç, tarihi ve kültürel mirasların bulunduğu Dağkapı ve Şah Mahallelerinde başlatılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, sıcak asfaltlama ve kilit parke çalışmaları ilçe genelindeki pek çok cadde ve sokakta devam edeceğini bildirdi.

         Kaymakam Tunç’un incelemeleri ve denetimleri sırasında vatandaşların çalışmalarla ilgili görüşlerini alarak, istek ve taleplerini dinledi. Tunç, “Vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlayan bu hizmetlerin vatandaşlarımızı mutlu etmesi bizleri de ziyadesi ile memnun ediyor.” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.