Çakırsöğüt, Kenyapır, Kelaçke, Bülbül, ve Cezaevi Yolunun Yapımı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Şırnak’ın tek yeşil alanı olan bağ ve bahçelerle dolu Çakırsöğüt, Kenyapır-Kelaçke mevkisindeki toprak yolda beton yol yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Şırnak’ta yeşil doğası ile kendine hayran bırakan ve neredeyse tek yeşil alanı olan, bağ ve bahçelerle dolu Çakırsöğüt, Kenyapır, Kelaçke, Bülbül, Xare Qıra ve Cezaevi mevkisindeki bahçe sahipleri yıllardır yoldaki toz ve topraktan şikayetçiydi. Sonun da birileri bu çağrıya sesiz kalmayarak yolun yapımına başlanıldı, betonlama yapılan yolda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Son yıllarda bir mahalle kadar yerleşimin olduğu alanda yapılan fizibilite ve genişletme çalışmalarından sonra yolu betonlama çalışmalarına başlandı. Çakırsöğüt, Kenyapır, Kelaçke, Bülbül, Xare Qıra ve Cezaevi yolunda yapılan betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce elektrik ve aydınlatma direklerinin yerleştirilmesi ile beraber şehrin gürültüsünden kaçan vatandaşların mekanı oldu. Yaklaşık 3 buçuk kilometre beton yol yapılacak olan bölgede bahçe sahipleri rahat bir nefes almaya başladı. Yapılan yol hem vatandaşların yüzünü güldürecek hemde şehrin gelişmesine bir katkıda bulunulacak. 3.6 kilometrelik yolda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor, çalışmada bir hayli mesafe katedilmiş durumda. Bağ bahçe sahipleri çalışmaları yakından takip ederek hem çalışanlara hemde yol yapımında katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

22.jpg33.jpg1.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.