Cezaevinden İzinli Çıktı, Dini Nikahlı Eşini Öldürdü

Cezaevinden İzinli Çıktı, Dini Nikahlı Eşini Öldürdü

Bir kişi kasten öldürmeye teşebbüs suçundan hükümlü bulunduğu açık cezaevinden izinli çıktıktan sonra 'dini nikahlı eşini bıçaklayarak öldürdü.

Konya'nın Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde Neşeli Sokak'ta dün saat 22.00 sıralarında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 8 yıldır hükümlü olduğu cezaevinden pazartesi günü izinli çıkan Neşet Güneş, dini nikahlı eşi Damla Dakım ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Güneş, mutfaktan aldığı bıçakla Dakım'ı yaraladı. Dakım, kanlar içinde yere yığılırken, Neşet Güneş ise kaçtı.

7736738.jpg

Gürültü ve yardım çığlıkları üzerine komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Damla Dakım, kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Damla Dakım'ın cenazesi bugün aynı mahallede Atabey Mezarlığı’na defnedildi.

Olayın ardından çalışma başlatan polis, kısa süre sonra Güneş'i yakalandı. Güneş, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.