CHP Cizre İlçe Başkanı Acetoğlu Açıklamalarda Bulundu

CHP Cizre İlçe Başkanı Acetoğlu Açıklamalarda Bulundu

Şırnak'ın Cizre İlçe Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Sekvan Acetoğlu, bölgemizin ihtiyaç duyduğu sosyal demokrasi anlayışıyla siyaset üreterek halkımıza hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Son günlerde görevden alındığı yönündeki paylaşımlara istinaden kısa bir açıklama yapan CHP Cizre İlçe Başkanı Sekvan Acetoğlu,"Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cizre İlçe Başkanlığı görevine layık görüldüğümüz günden beri partimizin programını yansıtarak her zaman hemşerilerimizle iç içe olduk. Bölgemizin ihtiyaç duyduğu sosyal demokrasi anlayışıyla siyaset ürettiklerini söyledi. CHP'li Başkan
Acetoğlu;"Son günlerde yaşanan ve hiçbir zaman içinde olmak istemediğimiz “Cizre İlçe Başkanı görevden alındı” söylemleri, itirazlarımız üzerine dün yapılan MYK toplantısında gündeme gelmiş olup Genel Merkezimizin takdiriyle görevime devam etmem gerektiği resmi olarak tarafımıza tebliğ edilmiştir. "dedi.
İçinde bulunduğumuz ekonomik kriz, Cizre ilçemizin her zaman kanayan yarası olan işsizlik, yoksulluk ve bölgemize ait sorunların çözümü için daha çok çalışmamız gerektiğine vurgu yapan CHP'li Başkan Acetoğlu,"tarafımıza ne görev verilirse verilsin her zaman halkımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Partimizde yaşanan siyasi tartışmaların parti içinde kalmasının en doğru olacağı inancımla bu konu ile ilgili kamuoyunu daha fazla meşgul etmek istemem. Cizre Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak artık daha bilinçli bir görev anlayışı ile siyasi tartışmalara değil hemşerilerimizin gerçek sorunlarına vakit ayıracağım. Siyaset çözüm bulma sanatıdır. Cizre’deki herkese ve her kesime kulak vererek, farklı görüşlerden beslenerek örgütümüz ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ni daha iyi temsil edeceğimize inanıyoruz."
CHP'li Başkan Acetoğlu,"ileriki süreçte yapılacak olan kongre sürecinde tüm Cizrelileri CHP’ye üye olmaya ve aktif görev almaya davet etti.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.