CHP lideri Özgür Özel'e Tepki! 'Özgür dışarı' Sloganları Atıldı

CHP lideri Özgür Özel'e Tepki! 'Özgür dışarı' Sloganları Atıldı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde CHP Lideri Özel'e tepki gösteren şehit yakınları "Özgür dışarı" sloganları attı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafında Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde dün çıkan çatışmada şehit olan askerlerden biri Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’tı. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın cenazesi Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki baba evi Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’ne getirildi. Helallik alınmasından sonra şehidin naaşı, Saruhan Bey Camisi’ne getirildi.

Şehit Er Enis Budak'ın cenazesi Saruhan Bey Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı.

ekran-alintisia.jpg

Özgür Özel'e tepki

Şehit Budak için düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Valisi Enver Ünlü, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şehit yakınları katıldı.

"Özgür dışarı" sloganları atıldı

Kılınan cenaze namazı öncesi camiye giriş yapan Özgür Özel'e bir grup tarafından tepki gösterildi. Özel'i yuhalayarak 'Özgür dışarı' sloganları atan grup, daha sonra saldırmak istedi.

Polisin müdahale ederek gerilimi sonlandırdı.

Polis eşliğinde çıkabildi

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun kıldırdığı cenaze namazı sırasında şehit babası İkram Budak, uzun süre oğlunun al bayrağa sarılı tabutuna sarıldı. Namazın ardından cami çıkışı Özgür Özel’e protestolar devam etti.

Özel, aracına bindirilirken, taşlı saldırıda bulunuldu. Özel daha sonra aracıyla camiden ayrıldı. Şehit Enis Budak, törenin ardından garnizon şehitliğine defnedildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.