CHP Merkez İlçe Başkanı Yeren, Güven Tazeledi

CHP Merkez İlçe Başkanı Yeren, Güven Tazeledi

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, yapılan olağan genel kurul toplantısında delegelerin tam desteğini alarak tekrardan merkez ilçe başkanı seçildi.

CHP İl Başkanlığı tarafından Şırnak Merkezde düzenlediği Şırnak Merkez ilçe başkanlığı kongresinde mevcut başkan Osman Yeren, delegelerden oylarını çoğunluğunu alarak güven tazeledi.

Delegelerden aldığı tam destek ile CHP Merkez İlçe Başkanlığına yeniden seçilmenin onur ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Osman Yeren; ”Bugün Merkez İlçe Kongresini yapmış bulunmaktayız. Delegenin tam desteğini alarak güven tazeledim. Bundan sonraki süreçte muhalefet etme görevimi Şırnak’ın geleceği ve çocukları için icra edeceğim. Bundan sonraki siyasi hayatımda ana muhalefet kimliği altında daha önce Şırnak halkı için söz verilen tüm vaatlerin takipçisi olacağım. Sadece seçim dönemlerinde vaat edilen, söz verilen çalışmaları her gün her platformda dile getireceğim. ”dedi.

Başkan Yeren; ”Biz oyumuzu aldık nasıl olsa seçildik kimse de bize bir şey diyemez diye kendimiz çalıp kendimiz oynayacağız demesinler. Verilen tüm sözleri tutmaya davet edip, Şırnak’ın hakkettiği konuma gelinceye kadar mücadele edeceğim. Seçimde vaat ettikleri gibi biran önce şehrin bağlantı yollarını, eğitim, su, sosyal tesis, konut ve en önemlisi işsizlik konularında söz verdikleri gibi çözüme kavuşturmak için iktidar partisinin yöneticilerini, seçilmişlerini verdikleri vaatlerin arkasında durmalarını bekliyoruz.”

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.