CİZRE BELEDİYESİ KAÇAK SUYA GEÇİT VERMİYOR

CİZRE BELEDİYESİ KAÇAK SUYA GEÇİT VERMİYOR

         Cizre Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kaçak su kullanımının önüne geçilebilmek amacıyla ilçe genelinde denetimlerini artırarak çalışmalarını sürdürüyor.

         Kaçak su kullanımını en aza indirmekte kararlı olan Cizre Belediyesi, hem suyun israfını önlemek, hem de kayıt dışı kullanımları engellemek için denetimlerini sıklaştırdı.

         Cizre Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Mahfuz Toprak, kaçak su kullanımına ilişkin yapılan işlemlerle ilgili bilgiler verdi. Küresel ısınma, hızlı nüfus artışı ve bilinçsiz su tüketiminin su kaynaklarını ciddi bir şekilde tehdit ettiğini vurgulayan Toprak, “Bunların yanında kaçak su kullanımları da bu tehdidi önemli ölçüde arttıran bir etken. Cizre Belediyesi olarak kaçak su kullanımların önüne geçmek için ekiplerimiz ile 7/24 çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimizce yapılan kaçak su denetimleri kapsamında son 7 ay içerisinde bin 348 yeni abone kaydı yapılmış olup, abone işlemleri devam etmektedir.” dedi.

         Vatandaşlardan kaçak su kullananları Alo 185 çağrı hattından veya www.cizre.bel.tr adresi üzerinden bildirilmelerini isteyen Cizre Belediyesi, hem kayıt dışı kullanımlarının hem de su israfını önlemenin mücadelesinin verilmesini aktardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.