Cizre Belediyesi'nden Vatandaşlara Önemli Uyarı: "Bu Yönteme Karşı Dikkatli Olun!"

Cizre Belediyesi'nden Vatandaşlara Önemli Uyarı: "Bu Yönteme Karşı Dikkatli Olun!"

Cizre Belediyesi eşbaşkanları isimlerinin kullanılarak SMA ve Lösemi hastalarına para istendiğini belirtti. Eşbaşkanlar vatandaşların bu konuda dikkatli olmalarını istedi.

Son zamanlarda dolandırıcılık vakalarına bir yenisi eklendi. Dolandırıcılar yeni seçilen belediye başkanlarının ismini kullanarak vatandaşlardan para istemeye başladı. Şırnak'ın Cizre ilçesinde de yeni seçilen eş başkanları Güler YERBASAN ve Abdurrahim DURMUŞ'un ismi kullanılarak vatandaşlardan SMA ve Lösemli çocuklar adına para istendiği belirtildi.

Cizre Belediyesi bu konuda vatandaşlara önemli uyarıda bulunarak, bu tür dolandırıcılara itibar etmemelerini ve dikkatli olmalarını istedi.

Belediye Başkanlığı Sosyal Medya Hesabından Yapılan Paylaşımda Aşağıdaki İfadelere Yer Verildi;

"Son günlerde Belediye Eş Başkanlarımızın isimleri kullanılarak SMA ve Lösemili çocuklar adına para talep edildiği konusunda tarafımıza bilgi ulaşmıştır.
Halkımızı bu tür dolandırıcılık yöntemlerine ve dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda önemle uyarıyoruz. İlgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağımız konusunda da kamuoyunu bilgilendiririz." denildi.

duyuru-1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum