Cizre Belediyespor, Bursa B.Belediyespor’u 3-2’lik Setlerle Yendi

Cizre Belediyespor, Bursa B.Belediyespor’u 3-2’lik Setlerle Yendi

         Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 10´uncu hafta mücadelesinde Allpower Akü Cizre Belediyespor, evinde Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

         Kıyasıya geçen mücadelede Cizre Belediyespor sahasında Bursa Büyükşehir Belediyesini 3-2’lik setlerle yendi.

         Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda oynanan voleybol maçını Vali Ali Hamza Pehlivan, Cizre Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Cizre Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı ve çok sayıda taraftar tribünden takip etti.

         İlk seti, Bursa Büyükşehir Belediyesi 21-25´lik skorla aldı. 2´nci sette toparlanan Cizre Belediyespor 20-25´lik skorla oyuna dengeyi getirdi. 3´üncü sette ise oyun hakimiyetini eline alan Bursa Büyükşehir Belediyespor 16-25´lik skorla 2-1 öne geçti. Oyunun 4´üncü setinde ise 24-24´lük skor ile uzatmaya giden seti 25-27´lik skor ile Cizre Belediyespor aldı. Maçın 5´inci setini ise Cizre Belediyespor 15-11'lik skor ile alarak maçı 3-2 kazandı.

         Maç sonrası Cizre Belediyespor teknik heyeti ve sporcuları ile sahada bir araya gelen Vali Ali Hamza Pehlivan, Kaymakam Mehmet Tunç ile Cizre Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, galibiyet için tebriklerini iletip, bundan sonraki maçlarda başarı temennisinde bulundu.

 

cizre-belediyespor-bursa-b-belediyesporu-3-2lik-setlerle-yendig.jpgimg-4613.jpgimg-4625.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.