Cizre Belediyespor, Tokat Belediye Plevne'yi 3-2’lik Setlerle Yendi

Cizre Belediyespor, Tokat Belediye Plevne'yi 3-2’lik Setlerle Yendi

          AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Allpower Akü Cizre Belediyespor, Tokat temsilcisi Belediye Plevne'yi konuk etti.

          Kıyasıya geçen mücadelede Cizre Belediyespor sahasında Tokat Belediye Plevne'yi 3-2’lik setlerle yendi.

          Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabakayı Kaymakam Mehmet Tunç, Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Cizre İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, Cizre Belediyespor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı ve çok sayıda taraftar tribünden takip etti.

          İlk seti Cizre Belediyespor 25-22´lik skorla aldı. 2´nci sette toparlanan Tokat Belediye Plevne 18-25´lik skorla oyuna dengeyi getirdi. 3´üncü sette ise oyun hakimiyetini eline alan Tokat Belediye Plevne 18-25´lik skorla 2-1 öne geçti. Oyunun 4´üncü setinde ise 25-18´lik skor ile seti Cizre Belediyespor aldı. Maçın 5´inci setini ise Cizre Belediyespor 15-8'lik skor ile maçı 3-2 kazandı.

          Maç sonrası Cizre Belediyespor teknik heyet ve sporcularla sahada bir araya gelen Kaymakam Mehmet Tunç ile Cizre Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, galibiyet için tebriklerini iletip, bundan sonraki maçlarda başarı temennisinde bulundu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.