Cizre Belediyespor’da Yeni Başkan Mehmet Nihat Manas Oldu

Cizre Belediyespor’da Yeni Başkan Mehmet Nihat Manas Oldu
ŞIRNAK’ın Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerinden Cizre Belediyespor’da kulüp başkanlığına iş insanı Mehmet Nihat Manas getirildi. Yeni yönetim, sezon öncesi çalışmalarına hız verirken hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Şırnak’ı ve Botan bölgesini futbol arenasında temsil eden Cizre Belediyespor’da yönetim değişikliğine gidildi. Kulüp başkanlığı görevine bölgenin tanınan iş insanlarından Mehmet Nihat Manas getirildi.

Yeni yönetimin göreve başlamasıyla birlikte kulüpte yeni sezon hazırlıkları da hız kazandı. Yönetim, teknik ekip ve futbolcularla birlikte güçlü bir kadro oluşturmak ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hedef Şampiyonluk

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Cizre Belediyespor’da yönetim, kulübün sportif başarısının yanı sıra kurumsal yapısının da güçlendirilmesini hedefliyor.

Başkan Mehmet Nihat Manas öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında, yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarların birlik içerisinde hareket ederek güçlü bir kulüp yapısı oluşturması amaçlanıyor.

Yönetim tarafından yapılan değerlendirmede, Cizre Belediyespor’un Botan bölgesinin gurur duyacağı ve Şırnak’ı en iyi şekilde temsil edecek bir kulüp haline getirilmesi için tüm şehirle birlikte mücadele edileceği belirtildi.

Yeni yönetim, sezon boyunca taraftar desteğinin önemine dikkat çekerek, Cizre Belediyespor’u hedeflerine ulaştırmak için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Kaynak:Şırnak Haber 73

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.