Cizre Devlet Hastanesi Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Cizre Devlet Hastanesi Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Cumhuriyetin 100. Yılı ektkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada Cizre Devlet Hastanesi şampiyon oldu.

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvası final maçı Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın’ın da hazır bulunduğu Cizre Şehir stadyumunda oynandı.

Cizre Devlet Hastanesi Futbol Takımı Cizre Kaymakamlığı himayelerinde Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında kurumlararası turnuvada Şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Kurumlararası Futbol Turnuvasına İlçede 16 kurum katılarak şampiyonluk kupası için mücadele etti. Daha önce oynadığı maçlarda galip gelen Cizre Devlet Hastanesi futbol takımı dördüncü karşılaşmada Cizre İlçe Sağlık Müdürlüğü ile karşılaştı.

Her iki takımın üstün gelme gayreti ile centilmence oynandı. Kıran kırana geçen müsabakada Cizre Devlet Hastanesinjn Futbol takımının üstünlüğü ile maç sona erdi.

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kurumlararası futbol müsabakalarında finala sağlık takımlarının kalması gurur verici, şampiyon olan Cizre Devlet Hastanesi takımını da kutluyorum diyen İl Sağlık Müdürü Sayın Uzm. Dr. Suat Altın “Centilmence bir oyun sergileyen İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ve Cizre Devlet Hastanemiz oyuncularını ve teknik ekipleri ile seyircilerini tebrik eder. Bu başarıyla Cumhuriyetimizin değerlerini ve birliğimizi gururla temsiliyetleri gururlandık.Şampiyonluk yolunda gayret gösteren her iki Sağlık takım oyuncularını tebrik eder. Cizre Kaymakamı Sayın Nazlı DEMİR nezdinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.