Cizre Kaymakamı Demir'den Veda Mesajı!

Cizre Kaymakamı Demir'den Veda Mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesi ile görev yeri değişen Cizre Kaymakamı Nazlı Demir'den veda mesajı.

Cizre'de bir dönemin hem belediye başkanlığını hemde Kaymakamlığını yürüten Nazlı Demir, atama kararının ardından sosyal medya hesabı "X"'ten veda mesajı yayımladı.

İşte Kaymakam Demir'in sosyal medya hesabından yayımladığı veda mesajı;

"2024 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Bakanlığımız İller İdaresi Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören başta Sayın Bakanımız olmak üzere meslek büyüklerime çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

2 yıl boyunca büyük bir özveri ile görev yaptığım, gönül bağı kurduğum Cizreme veda edecek olmanın hüznü ile devletime ve milletime yeni bir kademede hizmet edecek olmaktan çok büyük bir şeref duyuyorum.

Tüm Cizreli hemşerilerime teşekkür ediyor; dostluğumuzun kardeşliğimizin baki kalacağının ve Cizre için üstüme düşen bir görev olduğunda elimden gelenin fazlasını yapacağımın bilinmesini istiyorum.

Benden bayrağı devralacak olan kıymetli meslektaşım, kardeşim Ahmet Vezir Baycar’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

nazli-demir.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.