Cizre Küçük Sanayi Sitesinde 40 Bin Metrekare Parke Taşı Döşendi

Cizre Küçük Sanayi Sitesinde 40 Bin Metrekare Parke Taşı Döşendi

Cizre Belediyesi Küçük Sanayi Sitesinde başlattığı kilitli parke döşeme ve yol yapım çalışması kapsamında 40 bin metrekare kilit parke taşı döşeyerek çalışmalarını tamamladı.

Cizre Belediyesi, Cizre Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Halil Geleri, 148 esnafın yol yüzünden çok mağdur olduğunu ve bu mağduriyetten vatandaşların da epeyce şikayetçi olduğunu dile getirerek, vatandaşların sanayi sitesine 1 arıza onarımı için geldiklerinde 2-3 arıza ile karşı karşıya kaldıkları vurguladı.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu’na gereken başvuruların yapıldığını söyleyen Cizre Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Halil Geleri, verilen talimat ile sanayi sitesinde yaklaşık 40 bin metrekarelik alana parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiğini, bu çalışmadan dolayı esnaflar ve sanayi yönetimi olarak memnun olduklarını, şükranlarımızı sunduklarını aktardı.

 Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu’nun sık sık gelip kontrol ettiğini söyleyen Geleri, Belediye Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin kontrolünde ortaya mükemmel bir iş çıktığını söyledi.

Sanayi esnaflarından Tevfik Yanar; “Eskiden yollarımız çok kötü durumdaydı, Sanayi sitemizin kapısı 1 taneydi müşterilerimiz bunun için de çok şikayette bulunuyordu, Sanayi sitemizin tek kapı olması giriş çıkışlar için çok zorluklar yaşanıyordu, yeni yapılan bu kapı çok iyi oldu. Müşterilerimizde artık çok memnun emeği geçenlerden Allah razı olsun ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Sanayi Sitesinde yapılan parke taşı döşeme çalışmalarında emeği geçen Belediye Başkanına ve Küçük sanayi sitesi yönetimine teşekkür ettiğini söyleyen Vatandaşlardan Mahmut Dilce; “Bu çalışmalar yılardır sorun teşkil ediyordu, çok şükür bu yol sorunu arık çözüme kavuştu” dedi.

Sanayi esnaflarından Enes Mustafaoğlu ise eskiden yolların çukur ve toz içinde olduğunu, Belediye Başkan vekili ve Sanayi Sitesi Başkanının girişimiyle bu yolun sorun olmaktan çıktığını ve çözüme kavuştuğunu söyledi.

Sanayi esnaflarından Beşir Şaman da Sanayi Sitesi Yönetimi ve Belediye yetkililerine teşekkürlerini ileterek, yapılan parke taşı döşemelerle caddelerin temiz bir görünüm kazandığını, müşterilerin de yapılan bu çalışmalardan memnun kaldığını dile getirdi.

 

1-40.jpgcizre-kucuk-sanayi-sitesinde-40-bin-metrekare-parke-tasi-dosendi-1.jpegcizre-kucuk-sanayi-sitesinde-40-bin-metrekare-parke-tasi-dosendi-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.