CİZRE SPOR: 1 ISPARTA 32 SPOR: 5  

CİZRE SPOR: 1 ISPARTA 32 SPOR: 5  

Türkiye Futbol Federasyonu 3 Lig 3.Gurupta Mücadele eden Cizre Spor kendi sahasında konuk ettiği Isparta 32 Spor’a 5-1’lik gibi farklı bir skorla yenilerek hem teknik heyete hem de taraftarlara büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

       3.lig 3.Gurupta oynanan 13 Maçta sadece 1 Galibiyet alan ve 6 puanla gurupta 15. sırada bulunan Cizre Spor Kurulduğu günden bu yana en kötü sezonunu yaşıyor. Bir dönem oynadığı futbolla doğu ve güneydoğu bölgesinin flaş takımı haline gelen Cizre Spor, bu sezon oynadığı kötü futbolla tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Yapmış olduğu transferlerden verim alamayan Cizre Spor hem iç saha da hem de dış sahada puan kaybederek ligin dibine demir atmış durumda. Takımın içinde bulunduğu durumu kabullenemeyen taraftarlar ise takımın eski haline dönmesi için yönetimin sorumluluklarını yerine getirmesini istedi.

Stat: Cizre Hamit Özalp Stadı

Hakemler: Levent Balcı, Tolga Özcan, Uğur Başdaş

Cizre Spor: Murat Günal, Özgür Kedikli, Doğan Seçkin Şavkın(Hakan Doğan Dk.72),Soner Ergençay (Berk Kal Dk.46),Ekrem Sütçü, Yusuf Kerçin( Emre İşçiler Dk.46),Oktay Demircan, Ulaş Sarı(Hüseyin Rüzgar Dk.85),Ahmet Demir, Celal Aras, Serhat Bütün

Isparta 32 Spor: Gökhan Köstereli, Batuhan Demirel, Kadir Turhan, Efşan Geçgin, Emre Fırtına(Akın Karaaslan Dk.88),Semih Üstün(Arif Birşen Dk.88),Serdar Ümit Deniz, Mustafa Diler(Burak Sarı Dk.88),Emre Bozatli (Mustafa Acar Dk.64),Emir Kaan Gültekin, Bekir Karadeniz(Kaan Oruç Dk.82)

Goller: Celal Aras (Cizre Spor) Serdar Ümit Deniz, 9.dk (P), Emre Fırtına, Emir Kaan Gültekin, 34.80 ve 90+1 Dk. (Isparta Spor)

Sarı Kartlar: Berk Kal, Özgür Kedikli, Ulaş Sarı, Ahmet Demir (Cizre Spor)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.