Cizre TSO Heyeti Ankara’da Temaslarda Bulundu

Cizre TSO Heyeti Ankara’da Temaslarda Bulundu

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Yıldırım, beraberindeki TSO heyeti ile birlikte Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’ı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Meclis Başkanı Mesut İverendi Odamızın Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile birlikte Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaret etti.

İki oda arasında yapılabilecek çalışmalar, ikili işbirliği ve bölge sorunlarının konuşulduğu toplantıda yakın ilgi ve alakalarından ötürü Ankara Ticaret Odası Başkanı Baran’a teşekkürlerini ileten Başkan Yıldırım görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. 

CTSO HEYETİ TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET

Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, ve beraberindekiler daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için Başkan Yıldırım’a başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Birlik Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na yakın ilgi ve alakalarından ötürü heyeti adına teşekkür etti.

Başkan Yıldırım; “Çok demokratik bir ortamda 5 adayın yarıştığı bir seçim süreci yaşadıklarını Allah’u Teâlâ’nın takdiriyle muvaffak olduk. 9 meslek grubundan 8’ini aldık. Tabi bundan sonra bize bir büyük yük yüklendi. Temsiliyetini yaptığımız kurum nazarında Cizre’ye hizmet etmek. Allah hizmet etmeyi nasip etsin inşallah.”dedi.

Başkan Yıldırım, Birlik Başkanına destek amacıyla buraya geldiklerini ifade ederek, delege olarak kendisini destekleyip 4 yıl daha beraber çalışacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.