Cizre TSO ve DAİB Üyeleri Bir Araya Geldi

Cizre TSO ve DAİB Üyeleri Bir Araya Geldi

Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç, Meclis Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkan Yrd. Süleyman Çağlı ve DAİB üyeleri yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

İş adamı Muhammed Kalkan’ın daveti ve ev sahipliğinde düzenlenen yemekli toplantıda Cizre TSO ve DAİB üyeleri bir araya gelerek, Cizre için bundan sonra yapılacaklar hakkında fikir alışverişinde bulunup birlikte hareket etme ve ortak tavır alma konusunda mutabakata vardı.

Düzenlenen toplantıda, söz alan Meclis Başkanı Ömer Faruk Yıldırım başta Süleyman Çağlı olmak üzere tüm heyetini ağırlamaktan onur duyduklarını Cizre‘nin her ideal ve amaçtan daha büyük olduğunu belirtti. Yıldırım, bundan sonraki süreçte Süleyman Çağlı’nın ekibi ve deneyimleri ile ortak hareket ederek tüm sorunlar karşısında ortak tavır alacaklarının temennisinde olduğunu belirterek, bu tür organizasyonların daha sık olması gerekliliğini dile getirdi.

Toplantıda söz alan DAİB Başkan Yrd. Süleyman Çağlı ise birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptıktan sonra bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Cizre için her platform da hizmet etmekten imtina etmeyeceğini birlikte hareket ederek Cizre için hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti.

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç de toplantıya iştirak eden iş adamlarına, DAİB heyetine ve toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Toplantıda konuşan Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sevinç, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada iş camiamızın beraber hareket etmesi, Cizre’mizin yararına olacaktır. Bizler her zaman Cizre’mizin menfaatleri doğrultusunda hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Şehrimizin gelişimi ve kalkınması adına atılacak her adımı destekleyip beraber hareket edeceğiz. Şehrimizin kalkınması için her zamankinden daha güçlü olduğumuza olan inancım tam olup, tekrardan başta Sayın Süleyman Çağlı olmak üzere bu toplantıya iştirak eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.