CİZRE TSO’DAN CİZRESPORA DESTEK

CİZRE TSO’DAN CİZRESPORA DESTEK

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sevinç Cizrespor yönetimi, teknik heyet ve sporcularını yemekli programda ağırladı.

Sevinç, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu olarak bugüne kadar olduğu gibi Cizre Spor’a desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

İlk olarak Cizre Spor oyuncularını şehir stadında ziyaret eden Başkan Sevinç, burada teknik heyetten takımın durumu hakkında bilgi alarak yeni transfer olan futbolcularla da tanıştı.

Sevinç burada yaptığı konuşmada, bölgede sporun desteklenmesi gerektiğine dikkat çekerek; "Bölgemiz sporunun en önemli temsilcilerinden Cizrespor yönetiminin gayretli çalışmalarını mutlulukla takip ediyoruz. Cizrespor'u desteklemek toplumsal bir sorumluluk gerektirir Cizrespor, bölgenin spor alanında bir marka olması, bölge tanıtımının yapılması konusunda önemli bir görev üstlenmektedir" şeklinde konuştu.

Şehrin reklam lokomotifi olan Cizrespor'un yapılan desteklerle daha güçlü olacağını dile getiren Sevinç; "Yapılan transferlerle yoluna sorunsuz devam etmeyi planlayan ve alt yapı çalışmalarına önem vererek gençlerin önünü açmayı hedefleyen güzide takımımıza hem Basra Group ailesi olarak hem de Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak destek olamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cizrespor'a başarı dileyen Sevinç, herkese takıma destek sunmaları çağrısında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.