CİZRE TSO’DAN ŞANLIURFA’YA ZİYARET

CİZRE TSO’DAN ŞANLIURFA’YA ZİYARET

Cizre Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım beraberindeki TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Şanlıurfa Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Şanlıurfa Ticaret Borsası’nı Ziyaret etti.


Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım beraberindeki TSO heyeti ile birlikte Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mehmet Doğan Yetim’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette iki oda arasında ikili iş birliğini arttırmak ve bölgemiz ticaretinin geliştirilmesi ve uluslararası İpekyolu-Habur hattının daha verimli çalışması hakkında görüşmelerde bulunuldu.

Ziyaret sonunda Başkan Yıldırım ilgi ve alakalarından ötürü Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yetim’e Teşekkür ederek, görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım beraberindeki TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette yapılacak ikili iş birliği ile iki şehrin arasında ticaretin geliştirilmesi ve yapılabilecekler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Kaya’ya misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Yıldırım kendilerine hediye takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.