Cizre ve İdil’de HEDEP Belediye Başkanlığı İçin Heyecan Dorukta!

Cizre ve İdil’de HEDEP Belediye Başkanlığı İçin Heyecan Dorukta!

Mart 2024’te yapılması planlanan Yerel Seçimler için startı veren HEDEP, Cizre ve İdil’de Belediye Başkanlığı için aday adaylarını belirlemeye başladı. Birçok ismin başvuruda bulunduğu adaylık için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

2024 Yerel Seçimleri: HEDEP Aday Adayları Sahne Alıyor

28 Kasım'da seçim startını veren HEDEP, 2024'ün mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler için heyecanı arttırıyor. 31 Mart'taki seçimlere yönelik aday adayı başvuruları hızla devam ederken, Şırnak ve ilçelerinden birçok aday da kendini tanıtmaya başladı.

Cizre’den Tanıdık Sima: Mehmet Sait Akalın

Yerel Seçimlerde Cizre Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan isimlerden biri de Mehmet Sait Akalın. Cizre doğumlu olan Akalın, ilk orta ve lise eğitimini Cizre'de tamamlamış bir isim olarak öne çıkıyor. Halkla İlişkiler mezunu ve uluslararası ilişkiler uzmanı olan Akalın, bir önceki dönem Belediye Meclis üyeliği görevini üstlenmiş, evli ve 3 çocuk babasıdır.

mehmet-sait-akalin.jpg

Sürdürülebilir Siyasetin Temsilcisi: Mesut Nart

Aktif siyaset hayatına devam eden Mesut Nart da 2024 Mahalli Seçimlerinde HEDEP çatısı altında Cizre Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Nart, tecrübesi ve vizyonuyla dikkat çeken bir isim olarak seçim sürecine damgasını vurmayı hedefliyor.

mesut-nart-001.jpg

İdil’den İlk Kadın Aday Adayı

İdil’den HEDEP çatısı altında Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Elfesya Nas, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'ni temsil etmektedir. İdil için yeni bir dönemin habercisi olan Nas, demokrasi ve eşitlik ilkeleriyle İdil Belediye Başkanlığı için mücadele edecek.

efselya-nas.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.