Cizre'de "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi" için protokol imzalandı

Cizre'de "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi" için protokol imzalandı

ŞIRNAK (AA) - Cizre ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Bankası Cizre Şube Müdürlüğü arasında "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi"...

ŞIRNAK (AA) - Cizre ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Bankası Cizre Şube Müdürlüğü arasında "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi" için protokol imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa hayata geçirdiği proje kapsamında hazırlanan proje için Cizre Ziraat Bankası Şubesi'nde protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Hazırlanan protokol, Cizre TSO Başkan Yardımcısı Cemal İşlek ile Ziraat Bankası Cizre Şube Müdürü Yusuf Karabacak tarafından imzalandı.

İşlek, söz konusu proje kapsamında Ziraat Bankası tarafından sağlanacak imkanlardan herhangi bir sektör kısıtlaması olmadan oda üyesi bütün firmaların faydalanabileceğini belirtti.

Karabacak ise, projenin amacının tedarikçi ve alıcıların banka üzerinde oluşturulan kapalı devre bir sisteme tanımlanarak, alım satım işlemlerinin Ziraat Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilerek, tahsilat konusunda her iki tarafın da riskini sıfıra indirmek olduğunu kaydetti.

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.