Cizre'de Dicle Nehrinde Zelin'i Arama Çalışmalarında Yeni Gelişme! İnsan Siluetini Andıran Bir Cisim Bulundu

Cizre'de Dicle Nehrinde Zelin'i Arama Çalışmalarında Yeni Gelişme! İnsan Siluetini Andıran Bir Cisim Bulundu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 4 gün önce kardeşi ile beraber Dicle Nehrine atlayan iki kardeşten biri hala aranıyor. AFAD Şırnak ekibinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir gelişme olabileceğini belirtti.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Dicle Nehri'nde kaybolan 15 yaşındaki Zelin'i arama çalışmaları 4. gününde devam ediyor. Afad Şırnak ekiplerinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dün gece ekiplerin arama tarama çalışmaları yaptığı sırada, su altında insan siluetine benzer bir cisim fark ettiklerini ve tüm çalışmalarını o yöne yönlendirdiklerini belirtti.

q5.jpg İnsan Siluetine Benzeyen Cisim
q2.jpg İnsan Siluetine Benzeyen Cisim

Ne Olmuştu?

4 gün önce, Cizre ilçesi Konak Mahallesi'nde Dicle Nehri kenarına gelen kız kardeşler Zilan Çalış (14) ile Zelin Çalış (15), el ele tutuşarak suya atladı. Nehre atlayan kızları gören balıkçılar, Zilan Çalış'ı kurtarıp lastik bota aldı. Zelin ise akıntıda kayboldu.
Cizre Belediyesi dalgıç ekibi, Van Emniyet Müdürlüğü Su Altı Gurup Amirliği, Diyarbakır ve Şırnak AFAD ekiplerinin su altı ve su üstü arama çalışmaları devam ediyor. Zelin'in ailesi ve yakınları ise nehir kenarında beklemeye devam ediyor.
Zilan'ın hastanede tedavisi ise sürüyor.

afad.jpg Arama Çalışmaları

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.