Cizre’de “İnsan Hakları Haftası” Etkinliği: Konferansı Düzenlenecek

Cizre’de “İnsan Hakları Haftası” Etkinliği: Konferansı Düzenlenecek
Cizre’de İnsan Hakları Haftası kapsamında düzenlenecek konferans, milletvekilleri, hukukçular ve akademisyenlerin katılımıyla 13 Aralık’ta Cizre Belediyesi’nde gerçekleştirilecek.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde İnsan Hakları Haftası kapsamında anlamlı bir konferans düzenleniyor. “Dünü, Bugünü ve Yarınıyla İnsan Hakları” başlığıyla yapılacak etkinlik, 13 Aralık’ta Cizre Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak.

Etkinliğe, farklı alanlardan önemli isimler konuşmacı olarak katılacak.
Programda şu isimler yer alıyor: DEM Parti Sözcüsü ve Şırnak Milletvekili Ayşegül Doğan, İHD Genel Başkan Yardımcısı Av. Cihan Aydın, Akademisyen Doç. Dr. Dilan Mızrak, CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp yer alacak.

g7e1lnpwoaau1rc.jpg

Etkinlik, insan haklarının güncel durumu, bölgesel gelişmeler ve geleceğe yönelik hak savunuculuğu perspektifleri üzerine kapsamlı değerlendirmelere ev sahipliği yapacak.

Şırnak Barosu, İnsan Hakları Derneği ve TİHV’in de destek verdiği konferansa tüm halkın davetli olduğu belirtildi. Organizatörler, toplumun her kesiminin etkinliğe katılımını önemsediklerini ve insan haklarına dair farkındalığın artırılmasını hedeflediklerini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.