Cizre’de Kontrollü Normalleşme Denetimi

Cizre’de Kontrollü Normalleşme Denetimi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen 'Dinamik Denetim Süreci' konulu genelgesi kapsamında Cizre’de Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu’nun katılımıyla koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "kontrollü normalleşme" döneminin başlamasının ardından, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hafzullah Memduhoğlu ve İlçedeki kurum müdürlerinden oluşan toplamda 102 grup ile 625 personelin katılımıyla 1643 işyerinin denetimi gerçekleştirildi.

Denetimlerde esnaflarla normalleşme süreci konusunda bir süre sohbet eden Kaymakam Davut Sinanoğlu, kentte mevcut durumun korunması ve daha iyi hale getirilmesi için maske, sosyal mesafe ile hijyen kurallarına riayet edilmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Düşük riskli durumu korumak için denetim faaliyetlerinin kentin her noktasında yoğunlaştırıldığını belirten Kaymakam Sinanoğlu; “Bu normalleşme döneminde ilimiz ve ilçemizde her ne kadar iyi bir durumda olsa dahi bu kazanımlarımızı kaybetmemek için esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın daha duyarlı olması ve kurallara uyması konusunda tavsiyelerimiz oluyor. Sağ olsunlar vatandaşlarımız da bu kurallara uyuyorlar. İnşallah bundan sonra daha güzel günlere gideceğiz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.