Cizre'de Neler Oluyor? Bir Genç Daha Canına Kıydı

Cizre'de Neler Oluyor? Bir Genç Daha Canına Kıydı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde son zamanlarda ilginç ölümler gerçekleşmeye başladı. Daha kaybolan iki gencin cansız bedenine ulaşılamadan bir genç daha dün akşam saatlerinde canına kıydı.

Alınan bilgilere göre Cizre ilçesinin Konak Mahallesinde dün akşam saatlerinde İsmail. A. isimli genç evin tavanına astığı iple canına kıydı.

Konak Mahallesinde saat 18:30 civarında yaşanan olayda iddialara göre 18 yaşındaki İsmail A., evin tavanına astığı iple intihar girişiminde bulundu. Evde bulunan diğer aile bireyleri tarafından asılı olduğu yerden indirilen İsmail A. Cizre Dr.Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki genç doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Cizre'de son zamanlarda gençlerin kendi canına kıymasına neler sebep oluyor. Aile veya başka nedenler mi sebep oluyor gençlerin kendini öldürmesine? Tüm bunlar üzerinde durulması gereken önemli konular. Ailelerin çocukları ile olan iletişimlerini bir daha gözden geçirmesi ve ergenlik zamanlarını hafife almamaları gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.