Cizre’de şehir iyileştirme faaliyetleri tüm hızı ile devam ediyor

Cizre’de şehir iyileştirme faaliyetleri tüm hızı ile devam ediyor

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un talimatıyla ilçe genelinde başlatılan iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un talimatıyla ''Daha Yeşil Bir Cizre'' sloganıyla başlatılan ağaç dikme çalışmaları kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Sur Mahallesi ve Silopi Caddesinde 120 adet dut ağacını toprakla buluşturdu.

         Belediye olarak Cizre’yi yeşillendirme ve ağaç dikme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten        Kaymakam Mehmet Tunç; “Gelecek kuşaklara daha yeşil bir Cizre bırakmak amacıyla, doğanın korunmasının yanı sıra yeşilin her tonunun artması için İlçemizin ihtiyaç duyduğu alanlarında ağaç dikim çalışmalarımız sürecektir. Vatandaşlarımızdan isteğimiz ektiğimiz ağaçların korunması ve sahip çıkılmasını rica ediyorum” dedi.

Yağmurlama Kanallarında Temizleme Yapıldı

         Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un talimatıyla harekete geçen Cizre Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan yağmurlama kanallarında temizleme çalışması başlattı.

         Belediye ekiplerinin iş makinaları desteğiyle başlatılan temizleme çalışmasında, yağmur sularıyla birlikte gelen ve kanalları tıkayan odun, taş, kum birikintileri, çöpler gibi suyun akışını etkileyecek engeller tek tek temizleniyor.

         Yağmurlama kanallarında başlatılan temizleme çalışmaları süratli bir şekilde sürerken, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte artan su ve taşan kanallara karşı Belediye Ekipleri, vatandaşların kışı sorunsuz geçirmesi için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti.

img-2311.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.