Cizre’de Toplumsal Duyarlılık Etkinlikleri Yapıldı

Cizre’de Toplumsal Duyarlılık Etkinlikleri Yapıldı

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un talimatları ile başlatılan ‘sosyal sorumluluk projesi’ kapsamında, yeni Şırnak yolundaki orta refüjde temizlik ve yeşillendirme çalışmaları başlatıldı.

         Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Cizre Kaymakamlığı, Cizre Belediyesi ve Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgili birim Müdür ve personelleri ile birlikte kolları sıvayarak, Park ve Bahçeler ekiplerine destek verdi.

         Hafta sonu yoğunlaştırılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, yeni Şırnak yolunun orta refüjünde bulunan çöpler ve taşlar tek tek ayıklanarak toplandı.

         Mesai mefhumu gözetmeksizin ilçe genelinde temizlik ve yeşillendirme çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Kaymakam Mehmet Tunç, “Çalışma ekiplerimiz ile her zaman sahada asfalt, kilit parke döşeme, kaldırım, çimlendirme, peyzaj ve temizlik çalışmalarını hep birlikte sürdürüyoruz. Çalışma ekiplerimiz, Mahallelerimiz başta olmak üzere sokak ve parklarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bugün de Cizre Kaymakamlığı, Cizre Belediyesi ve Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgili birim müdür ve personelleriyle birlikte ‘sosyal sorumluluk projesi’ kapsamında daha yaşanılabilir bir Cizre için kolları sıvadık. Bu anlamda vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlayacak her türlü çalışmada vatandaşlarımızın desteklerini alarak güzel işlerin ortaya çıkarılmasına hep birlikte vesile olacağız” şeklinde konuştu.

cizrede-toplumsal-duyarlilik-etkinlikleri-yapildis.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.