Cizreli Gençler Sokakta Uyuşturucu Nöbetinde

Cizreli Gençler Sokakta Uyuşturucu Nöbetinde

Şırnak'ın Cizre ilçesinde mahalle sakinleri uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına geçit vermemek için mahallede uyuşturucu nöbetindeler.

Cizreli Gençler Sokakta Uyuşturucu Nöbetinde

Şırnak’ın Cizre İlçesi Sur Mahallesi Sakinleri mahallede uyuşturucu kullanan ve uyuşturucu satmak isteyen kişilere geçit vermedi. Mahalle sakinleri uyuşturucu tacirlerini sokak sokak kovaladı.

Uyuşturucu kullanım yaşı ve sayısının ilçe genelinde artması ile birlikte ailelerinin çocuklarına yönelik endişeleri de artmaya başladı. Çocuklarını uyuşturucu tacirlerinden korumak ve bu tür kişilerin mahallelerde uyuşturucu satışını engellemek isteyen sur mahallesi sakinleri gece yarısı sokak sokak gezerek uyuşturucu nöbeti tuttu.

Gençler ve Mahalle Sakinleri Sokakta Uyuşturucu Nöbetinde

Güvenlik Güçlerinin uyuşturucu satışı ve Ticaretine yönelik yapmış olduğu çalışmalara Sur Mahallesi sakinleri de destek verdi. Gece yarısı mahalle gençleri ile mahallede uyuşturucu tacirlerine karşı mücadele etmeye başladıklarını ifade eden Mahalle Muhtarı Mehmet Karaduman,”bu gece mahallemizin gençleriyle beraber uyuşturucu tacirlerine karşı müdahale yaptık ve Aile parkımızda tespit edilen gençlere müdahaleyi en güzel şekilde gerçekleştirdik. Bunu herkesin bilinmesi gerekir ki biz mahalle sakinleri olarak hiçbir zaman çocuklarımızın ailelerimizin bulunduğu parkta bu tür olaylara asla izin vermeyeceklerini söyledi.”

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.