Cizreli öğrencilere meslek tanıtım etkinlikleri devam ediyor

Cizreli öğrencilere meslek tanıtım etkinlikleri devam ediyor

Cizre Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi, meslek tanıtım etkinlikleri kapsamında her hafta öğrencileri farklı meslek dallarıyla buluşturmayı sürdürüyor.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan Cizre Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi öğrencileri, meslekler hakkında bilgi edinme ve kariyer planlamalarını desteklemek amacıyla her hafta farklı meslek dallarıyla buluşmaları devam ediyor.

Cizre Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesinin konferans salonunda düzenlenen meslek tanıtım etkinliğine, Harita Mühendisi Edibe Mungan ve Mimar Lina Azizoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti..

43037.jpg

Okulun meslek tanıtım kulübü ve rehberlik servisi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliklerde, çeşitli meslekleri öğrencilere tanıtarak kariyer hedefleri hakkında bilgilendirme yapılıyor. Meslek tanıtım etkinliğine katılan öğrencilerin, kariyer seçimlerine yönelik düşünmelerine ve sorularını sormalarına olanak tanıdığını ifade eden,Meslek tanıtım kulübü Başkanı ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Şükrü İşkürücü, “Öğrencilerimizin merak ettiği tüm meslekleri onlarla buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Ayrıca her hafta farklı mesleklerden gelen eğitimcilerin öğrencilere gelecekteki kariyerlerine yön verme etkinliklerinin devam edeceği vurgulandı..

ekran-goruntusu-2024-10-22-150426.png

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.